понедељак, 1. јун 2015.

JOŠ JEDNO NEZABORAVNO DRUŽENJE


Proglašenjem najuspešnijih, podelom nagrada i poklona juče je u Somboru završena 16. “Enigmatska kolonija”, tradicionalna manifestacija koja je i ove godine opravdala očekivanja učesnika. 

Na ovogodišnjoj, 16. “Enigmokoloniji”, premijerno je održan 1. "Memorijal četiri M". Ideja je bila da se kroz razne zanimljive turnire podsetimo na istaknute članove ED "Dr Đorđe Natošević" koji više nisu sa nama (a svima im prezime počinje na slovo M - Radislav Marinković, Tomislav Munišić, Stevan Miljević, Milan Milin). 

Nakon interesantnih takmičenja prvo mesto zauzeo je požarevački enigmata Branislav Nikić. Zanimljivo je da su u četiri discipline bila četiri različita pobednika (Željko Dimović - kviz "Brojke i slova", Branislav Nikić - kvizovka, Ilija Ozdanovac - rebusi, Zoran Radisavljević - naslovni anagrami), ali Bane je imao i dva druga mesta (rebusi, "Brojke i slova"), što je bio učinak dovoljan za sveukupnu pobedu. 

Zahvaljujem se svim učesnicima, koji su doprineli uspešnosti manifestacije, kao i sponzorima ovogodišnje “Enigmatske kolonije, kolegama Miletu Jankoviću i Ivanu Rudiću, koji su nam obezbedili besplatan smeštaj i boravak na koloniji. Gosti iz Hrvatske, Ilija Ozdanovac i Josip Dubrović, prijatno su nas iznenadili pečenom jagnjetinom i gajbom “Osječkog”, a Bane nas je počastio roštiljem i rođendanskom tortom. Mislim da svi gosti nose lepe uspomene i da niko nije otišao praznog srca. Sve u svemu, bilo je to još jedno nezaboravno druženje u tem Somboru!

Нема коментара: